Festival- & Evenemangssjukvård

Vi har en bred erfarenhet från evenemang av alla sorter. Verksamheten inom evenemangs-livräddning och evenemangssjukvård sträcker sig från analys och planering till genomförande och uppföljning.


IVPA-moped / Evenemangssjukvård

Vi tillhandahåller den personal och kompetens som behövs inom evenemangssjukvård och evenemangsräddning för att ge en fullgod säkerhet på ert arrangemang.

Personal

Personalen består oftast av ett eller flera sjukvårdsteam med tillhörande utrustning. Ett sjukvårdsteam består av 1 leg. sjuksköterska och 1-2 sjukvårdare. Sjuksköterskan har det medicinska ansvaret och kan med hjälp av sjukvårdarna genomföra kvalificerade sjukvårdsinsatser på plats.

Vi kan hjälpa er med t.ex. idrottstävlingar, företagsevent, filminspelningar etc.
Vår evenemangssjukvård utgår i huvudsak från Göteborg, Stockholm och Malmö.

Utrustning

Utrustningen som gruppen använder är anpassade för att lätt kunna ta med ut till patienten i alla tänkbara miljöer. Utrustningen är i väsksystem och innehåller bl.a. läkemedel, syrgas, förband, brännskadeenhet, utrustning för fri luftväg, defibrillator samt imobiliserings utrustning.

Våra IVPA-mopeder gör att sjukvårdsteamen smidigt kan ta sig fram på evenemangsområdet och genom folkmassor. IVPA-mopederna är väl beprövade under bla Göteborgs kulturkalas och Malmöfestivalen.

Ni kan även hyra basal livräddningsutrustning av oss, se Hyra utrustning.

Ladda ner

Beredskapsinformation (pdf)

Kontakt

Ring oss för rådgivning, 010 - 220 10 00

Ni kan också fylla i intresseanmälan i vårt kontaktformulär eller maila oss direkt på beredskap@livtjanst.se
Vi ser fram emot att höra från er.
Relaterade sidor

Sjukvårds- & Räddnings ATV Brand & Räddning Kommunikation Sambandscentral Sjukvård Brandsläckare